دانلود پیاده سازی مقاله رمزنگاری تصویر مبتنی بر اغتشاش و انتشار با استفاده از اتوماتای سلولی و دنباله DNA

دانلود پیاده سازی مقاله یک روش جدید رمزنگاری تصویر مبتنی بر اغتشاش و انتشار با استفاده از اتوماتای سلولی و دنباله DNA

لینک دانلود و مشاهده مقاله

A New Permutation-Diffusion-based Image Encryption Technique Using Cellular Automata and DNA Sequence

Volume 203, February 2020, 164000

 

این مقاله یکی از مقالات معتبر و چاپ شده در مجلات ISI است.

چکیده

 در سال‌های اخیر، امنیت تصاویر دیجیتال به طور مداوم مبحث مهمی بوده است که توسط محققان مورد بحث قرار گرفته است. در این مقاله، ما با استفاده از اسید نوکلئیک DNA و اتوماتای سلولی بازگشتی (RCA) یک ساختار جدید برای رمزنگاری تصویر ارائه داده­ایم. رمزنگاری تصویر در دو مرحله جداگانه صورت می­گیرد. در مرحله جایگشت، یک نگاشت لجستیک برای شیفت سلول­ها در سطرها و ستون­های تصویر استفاده می شود. سپس از DNA و RCA در مرحله انتشار برای تغییر سطح خاکستری پیکسل‌ها به مقادیر جدید استفاده می‌شود. مقدار مطلوب آنتروپی بدست آمده در این روش ۷٫۹۹۹۴ است در حالی که ضریب همبستگی ۰٫۰۰۰۱ است که نتایج خوبی را نشان می­دهد. علاوه بر این، روش جدید ارائه شده برای تقویت مقاومت در برابر انواع حملات از طریق رمزنگاری تصویر مطلوب نشان داده شده است.

واژه‌های کلیدی: رمزنگاری تصویر ، DNA ، اتوماتهای سلولی بازگشتی.

۲-۱- نگاشت آشوب لجستیک

سیگنال آشوب بسیار به شرایط اولیه حساس است، به طوری که هر تغییر جزئی در مقادیر اولیه منجر به تغییرات زیاد  در مقادیر فرعی تابع می­شود. از این رو، خروجی سیگنال تفاوت عظیمی را از سیگنال اولیه نشان خواهد داد اگر مقادیر اصلی اندکی تغییر کنند

۲-۲- نوکلئیک DNA

دانش دنباله­های DNA برای تحقیقات بیولوژیکی بسیار مهم و حیاتی شده است و در زمینه های بیشماری از جمله تشخیص، بیوتکنولوژی، پزشکی قانونی و سیستمهای بیولوژیکی کاربرد دارد. چهار اسید نوکلئیک مختلف در یک دنباله DNA وجود دارد که به آنها A(آدنین)، T(تیمین)، C(سیتوزین) و G(گوانین) گفته می شود. با توجه به قوانین جفت شدن پایه، آدنین (A) همیشه با تیمین (T) جفت می شود، و سیتوزین (C) همیشه با گوانین (G) جفت می شود. می توان نتیجه گرفت که A و T مکمل هم هستند ، بنابراین G و C نیز مکمل هم هستند.

۳-۲- اتوماتای سلولی بازگشتی

در یک اتوماتای سلولی بازگشتی، لازم است که وضعیت بعدی اتوماتا، بر اساس وضعیت فعلی(t)  و لحظه ای قبلی (t-1)تعیین شود. دو حالت صفر و یک برای هر سلول اتوماتا در t-1 وجود دارد. علاوه بر این  هشت حالت را می توان برای همسایگی با شعاع یک در t تعریف کرد. این دو لحظه در شکل ۲ نشان داده شده است. ردیف اول به حالت t-1 مطابقت دارد در حالی که ردیف دوم مربوط به لحظه t است. طبق شماره قانون، اکنون می توانیم حالت سلول را برای لحظه بعدی تنظیم کنیم. در این روش دو قانون برای اتوماتا وجود دارد که یکی R1 و دیگری R2 = 2n -R1 است. این برای دو قانون ۹۰ و ۱۶۵ در خط سوم شکل ۳ نشان داده شده است. نمونه ای از چگونگی عملکرد یک اتوماسیون سلولی قابل برگشت توسط قانون ۹۰ در شکل ۳ نشان داده شده است.

npcr

مشخصات فایل

عنوان: دانلود پیاده سازی مقاله یک روش جدید رمزنگاری تصویر مبتنی بر اغتشاش و انتشار با استفاده از اتوماتای سلولی و دنباله DNA ، در متلب

 فرمت فایل : سورس رمزنگاری 

پیاده سازی شده در : متلب Matlab

حجم فایل: ۴ مگابایت

پیاده سازی این مقاله توسط متخصص رمزنگاری تصویر، تئوری آشوب و پردازش تصویر تهیه و ارائه شده است.

در صورت تمایل شما می توانید پیاده سازی این مقاله  را با پرداخت ۴۰۰۰۰۰ تومان از سایت دنیا فایل دانلود نمایید.

در صورت بروز هرگونه مشکل و یا داشتن سوال می توانید از طریق پست الکترونیکی به آدرسayaghouti@gmil.com و یا به آی دی ayaghouti@ در تلگ رام پیام بدهید.

 

فرستادن دیدگاه

گواهی پرداخت آنلاین سایت دنیا فایل

پرداخت آنلاین سایت دنیا فایل توسط شرکت زرین پال انجام می‌شود. در صورت بروز هرگونه مشکل پیش آمده در هنگام خرید با ایمیل contact-us@donyafile.ir در میان بگذارید.